Matrassen

Kenton Polyether maakt alle matrassen op bestelling. Wij maken al jaren wiegmatrasjes in alle vormen en maten. Ook matrassen voor een boot, caravan, camper of zelfgemaakt bed zijn voor ons geen probleem. Mocht er een model in het matras zitten dan wel graag het oude matras of een mal meenemen. Binnen de levertijd van een week zorgen wij ervoor dat uw bestelling klaar is.
Onze zelfgemaakte matrassen worden gefabriceerd van polyether of koudschuim en vervolgens afgewerkt met een doorgestikte katoenen damast. Deze katoenen damast is geheel anti-allergisch.

Stofferen en vullen

Wij stofferen uw boot-, caravan-, camper en bankstelkussens. De door u gewenste stof kunt u op uw gemak uitzoeken in onze brede collectie meubelstoffen en kunstleer. Daarnaast zou u eventueel ook eigen stof kunnen aanleveren mits dit voldoet aan bepaalde eisen zoals bijvoorbeeld geen stretch of velours stoffen. Alle stofferingen worden uitgevoerd met ritssluitingen en de polyether inhoud wordt met tricot of dacron bekleed. Uiteraard is het bij ons ook mogenlijk om een kussen opnieuw te laten vullen met bijvoorbeeld polyether of koudschuim.
Voor de herstoffering moet u rekening houden met een levertijd, meer info in de winkel. Het vullen van uw kussen gaat 1 dag duren mits de nieuwe vulling op voorraad is.