Polyethers

Polyethers verkopen wij in verschillende hardheden en diktes. Wij snijden voor u de polyether op de door u gewenste maat. Dit alles is nodig om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten, zodat u nog lang van uw polyether kunt genieten. Daarnaast verkopen wij ook koudschuim, pantera, polypress, kofferschuim, profielschuim en LD zwart(gesloten cel).
Als u een speciaal model wilt, is het raadzaam om van te voren eerst een mal te maken van papier of karton of als u uw kussen wilt laten hervullen, en deze is nog redelijk in model, kunt u ook uw kussen of de hoes mee nemen.

Fournituren & stoffeerdersartikelen

Wilt u zelf uw stoel of bank herstofferen? Bij Kenton Polyether kunt u terecht voor allerlei stoffeerdersmaterialen zoals: crin, blauwe watten, jute, gelamineerd dek, dacron, stoffeerdersspijkers, nosagveren, lijm, koppeltouw, knopen, taatsenstrips en losse taatsen.
Natuurlijk kan de doe-het-zelver ook bij Kenton Polyether terecht voor diverse vulmaterialen zoals: kapok, vezelbolletjes, vlokken, zitzakkorrels en rest stukken dacron.

Sierkussens, sluimerrollen, hoofdkussens en dekbedden

Bij Kenton Polyether vindt u ook een collectie sierkussens en sluimerrollen. De sierkussens met een vezelbolletjes of vlokken vulling zijn verkrijgbaar in de maten vanaf 35×35 tot 100×100 en alles wat daar tussen zit. Ook de sluimerrollen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. De sluimerrollen en sierkussens zijn ook op bestelling in afwijkende maten te verkrijgen.
Voor dekbedden bent u bij Kenton Polyether ook aan het juiste adres. Wij hebben synthetisch dekbedden uit voorraad leverbaar. Donzen en wollen dekbedden kunnen wij wel bestellen voor u. Ook hebben wij een assortiment hoofdkussens in verschillende kwaliteiten en prijsklassen

Skai en meubelstoffen

Bij ons vind u ook een uitgebreide stoffenhoek met vele stalenboeken, daar vind u prachtige meubelstoffen maar ook waterafstotende stoffen, waterdichte stoffen en skai. Veel van deze stoffen zijn leverbaar in slechts enkele dagen. Waterafstotende en de waterdichte stoffen zijn natuurlijk ideaal voor bijvoorbeeld uw tuinkussens en uw bootkussens maar natuurlijk ook voor elk ander kussen.